Magictool.ro
Magictool.ro
Conectați-vă
Coșul meu
Produse
Garanție extinsă + 1 an Garanție extinsă + 1 an
Returnare în de 60 de zile Returnare în de 60 de zile
Folosit? Îl vom lua înapoi! Folosit? Îl vom lua înapoi!
2in1: Returnare si  Îl vom lua înapoi 2in1: Returnare si Îl vom lua înapoi
Garanție extinsă + 1 an

Garanție extinsă + 1 an

Obțineți o garanție de +1 an pentru produsul dvs. cu o investiție minimă. Pentru produsele cu garanție, aveți opțiunea de a prelungi garanția cu +1 an.

În perioada de garanție extinsă se aplică aceleași condiții de garanție ca și în perioada de garanție. Astfel, poate fi validat în cazul unei defecțiuni a dispozitivului atunci când este utilizat conform destinației, astfel încât acoperă defectele de fabricație.

În perioada prelungită, vom suporta costul reparării dispozitivului, iar în cazul unui defect nereparabil, vom furniza un dispozitiv de înlocuire. Prețul garanției extinse este de aprox. 8-12% al prețului produsului.

Returnare în de 60 de zile

Returnare în de 60 de zile

Mărimea nu este bună, ai cumpărat mai mult decât ai nevoie sau ai cumpărat cadoul greșit? Indiferent, alegeți acest serviciu atunci când cumpărați și vă puteți returna produsul nefolosit în termen de 60 de zile în loc de cele 14 zile legale și vei putea folosi contravaloarea produsului pentru a cumpăra altceva din webshopul nostru.

Luăm înapoi numai produsele nefolosite, care pot fi vândute, care sunt nedeschise sau pot fi resigilate fără deteriorare. Această opțiune reprezintă un avantaj deosebit pentru clienții business, întrucat puteti returna produsul prin achiziționarea acestui serviciu, întrucât nu există opțiune de anulare in 14 zile pentru consumători în cazul în care se solicită factură pentru companie.
Prețul serviciului este de 25 Lei per produs.

Folosit? Îl vom lua înapoi!

Folosit? Îl vom lua înapoi!

Prin achiziționarea acestui serviciu, vă oferim posibilitatea de returna orice produse care sunt deja utilizate, dar sunt operaționale și adecvate pentru utilizare.

În cazul produselor nefolosite (dar deja expirate) sau minim utilizate vom plăti 50-70% din prețul inițial, în timp ce în cazul produselor cu produse adiționale evident uzate, lipsă, vom plăti 20-70% din prețul inițial. Acest serviciu este disponibil numai pentru produsele cu garanție de bază.
Prețul serviciului este de 25 Lei per produs.

2in1: Returnare si  Îl vom lua înapoi

2in1: Returnare si Îl vom lua înapoi

„Returnare în 60 de zile” și „Folosit? Îl vom lua înapoi!“. împreună, serviciile noastre vă vor oferi o acoperire completă dacă l-ați folosit și doriți să îl returnați (conform condițiilor „Folosit? Îl vom lua înapoi!“) sau nu l-ați folosit și v-ați răzgândit (conform condițiilor „ 60 de zile retur”).
Prețul ambelor servicii este de 2x25 Lei per produs, adică 50 Lei dar împreună le poți achiziționa pentru doar 45 Lei.

Produse
Bună ziua,
Începeți ziua cu un început magic