Aparat de spălat cu presiune electric

Aparat de spălat cu presiune electric. Aparatul de curățat cu înaltă presiune este foarte popular și poate fi găsit în tot mai multe gospodării datorită caracterului său practic. Chiar nu este nevoie să complicăm prea mult ideea, cred că putem ghici doar din nume că mașinile de spălat cu presiune funcționează de fapt la presiune mare. 

Filtrare și sortare
Ștergerea filtrelor
Marca
Performanță  (Wați)
-
1 400 Wați - 2 000 Wați
Presiune maximă  (bar)
-
105 bar - 150 bar
Capacitate maximă de livrare a apei  (litru/minut)
-
5 litru/minut - 6 litru/minut
Status produs
Filtrare și sortare
2 produse
2 produse

Aparat de spălat cu presiune electric

Aparatul de curățat cu înaltă presiune este foarte popular și poate fi găsit în tot mai multe gospodării datorită caracterului său practic. Chiar nu este nevoie să complicăm prea mult ideea, cred că putem ghici doar din nume că mașinile de spălat cu presiune funcționează de fapt la presiune mare.  Spălarea sub presiune a diferitelor suprafețe se face folosind un jet de apă sub presiune, unde de fapt îndreptați un furtun sau un accesoriu spre suprafață, iar apa face orice altceva. Prezentul dispozitiv constă dintr-un motor electric, o pompă de înaltă presiune, un furtun, un pistol pentru alimentarea cu apă a pompei și diverse duze. Motorul electric activează pompa după ce apa sub presiune intră în furtun. Pistolul de pulverizare este mai întâi conectat la furtun. Dacă doriți, puteți adăuga chiar și detergent, dar mulți susțin că mașinile de spălat cu presiune de înaltă calitate pentru curățarea generală a gospodăriei pot face față murdăriei obișnuite fără detergent, făcând spălarea mult mai ecologică.

Vedeți și gama noastră de  Cutie-, geantă scule

Cum să alegi mașina de curățat cu presiune ridicată în 2023?

Este clar că caracteristicile de bază ale unui astfel de dispozitiv se află în putere, presiune și productivitate.

Alegerea unui aparat de curățat cu înaltă presiune începe cu determinarea utilizării prevăzute, a duratei de utilizare și a gradului de contaminare a obiectelor de curățat. Când vine vorba de spălătoare cu presiune, vin automat în minte scenele de spălat auto. Cu toate acestea, aparatele de curățare cu înaltă presiune nu înseamnă doar curățarea perfectă a mașinii, ci asigură și curățarea eficientă a mobilierului, covoarelor, fațadelor clădirilor și a altor obiecte. Aparatul de curățare cu înaltă presiune, de exemplu, folosește jetul intensiv de apă pentru a spăla praful și murdăria veche care s-a acumulat în crăpături și între plăci de teracotă.

Versiunile mai simple au însă doar o presiune de 120 bar, dar pot fi foarte utile pentru spălarea mobilierului de grădină, motocicletelor sau chiar mașinilor. Dacă gândim la ceva mai mare, cum ar fi curățarea unei terase, a unei piscine sau a unei incinte exterioare, atunci este mai probabil că 120-150 de bari să fie necesari pentru o curățare eficientă.

Mașinile de peste 150 de bari sunt de fapt proiectate pentru uz profesional. În astfel de momente, s-ar putea să vă gândiți la câtă apă trebuie să folosim atunci când folosim aparate de curățare cu înaltă presiune. Aceste mașini de spălat curăță după un principiu foarte simplu: curățarea se efectuează folosind presiunea mare a apei, ceea ce în final are ca rezultat economisirea mai puțină a apei pentru curățarea suprafeței în comparație cu curățarea clasică, care folosește mai multă apă. Aparatele de curățat cu înaltă presiune curăță foarte repede, eficient și, din fericire, chiar ușor.

Ce mașini de spălat cu presiune sunt disponibile în funcție de temperatura apei și care este recomandată?

Putem distinge două tipuri care nu vor fi prea complicate:

 1. Aparat de spălat cu presiune cu apă caldă: recomandat pentru curățarea motoarelor, pieselor auto sau a altor articole grase și uleioase. La unele modele putem chiar transforma apa caldă în abur, crescând eficiența.
 2. Mașini de spălat cu presiune cu apă rece: 80% dintre aparatele disponibile pentru achiziție sunt de acest tip. Nu trebuie să vă faceți griji că va fi mai puțin eficient, trebuie doar să alegeți un produs de curățare bun.

Ce tip de spălat cu presiune există pe baza principiului de funcționare?

Mașina de spălat cu presiune electrică este cea mai comună și, de asemenea, cea mai ieftină. Totuși, trebuie să fii atent la cablul de rețea, dar cu ajutorul unui prelungitor poți ajunge și în locuri mai îndepărtate.

Avantajul clar al unei mașină de spălat cu presiune pe benzină este că poate fi folosit acolo unde cea electric nu poate. Dezavantajul este însă că designul motorului este mai greu și mai complex.

Vedeți și gama noastră de Lampă de lucru

Ce se poate curăța cu o mașină de spălat cu presiune?

Poate face față multor tipuri de suprafețe și murdărie. Curăță de obicei beton, gresie, metal, dar și vehicule. Poate fi praf, murdărie cauzată de ploaie, smog acumulat, gumă de mestecat blocată pe trotuar sau pasarelă, pete de grăsime de diverse origini, pete de ulei sau chiar mucegai. Cu toate acestea, dacă mașina noastră de spălat funcționează suficient de bine, pe fațadă pot apărea graffiti. De asemenea, clădirea nu va fi afișată. Un aparat de spălat cu presiune este, de asemenea, ideal pentru curățarea mobilierului de grădină.

Performanță în funcție de domeniul de aplicare a aparatului de spălat cu presiune ridicată

Aparatele de curățare cu înaltă presiune au performanțe de curățare diferite. Dacă decideți să cumpărați, asigurați-vă că acordați atenție valorii presiunii în bar și capacității de livrare a apei. Acest lucru ne face mai ușor să găsim dispozitivul optim pentru noi în ceea ce privește presiunea potrivită și performanța potrivită. La clasa entry-level întâlnim o putere de 1400 de wați, care poate crește până la 3000 de wați.

Să ne uităm la mașinile de spălat după tip și domeniu de aplicare:

 1. Aparat de spălat cu presiune de uz casnic: presiune 90-120 bar, iesire apa 300-360 litri/minut. Domenii de aplicare: autoturisme, biciclete, acoperiri, terase, mobilier de gradina.

 

 1. Semi-industrial: presiune 120-150 bar, livrare apa 360-600 litri/minut. Domenii de aplicare: vehicule, murdărie încăpățânată, piscine, mașini de lucru.

 

 • Sterilizare industriala: 150-250 bar presiune, 720-1250 litri/minut apa. Domenii de aplicare: spălătorii auto, fabrici, benzinării.

 

Echipamente si accesorii de spălat cu înaltă presiune:

Dacă vorbim doar despre utilizarea normală, atunci pentru curățarea normală a gospodăriei este complet suficientă folosirea mănușilor de protecție și, desigur, a ochelarilor de protecție. Atunci când cumpărați o mașină de spălat cu presiune, acordați atenție cel puțin la periile de bază, duzele și duzele rotative pentru a nu lipsi. Asigurați-vă că accesoriile sunt incluse în prețul afișat pe dispozitiv.

Există mai multe setări pe care puteți lua în considerare:

 • Agent de spumare
 • Generator de abur
 • Protecția contra supra încălzirii
 • Funcția de încălzire a apei
 • Rezervor suplimentar pentru detergent
 • Alimentarea cu apă dintr-un rezervor extern
 • Disponibilitatea duzelor suplimentare

Unii producători oferă și posibilitatea de a achiziționa accesorii ulterior.

YATO APARAT SPALAT AUTO,2000W,6L/MIN

Proiectat pentru spălarea mașinilor, construcțiilor și echipamentelor de grădină. Folosind accesoriile incluse, permite curățarea rapidă și minuțioasă a pietrelor, a teraselor, a scărilor și a fațadelor. Presiunea de până la 150 bar, vă permite să îndepărtați chiar și murdăria uscată.

de înaltă calitate
dimensiunile compacte facilitează munca și mișcarea, de exemplu, în jurul unei mașini
mâner lateral pentru fixarea lancei
recipient de detergent integrat în capacul din spate
tambur de furtun • furtun de presiune rezistent la torsiune 5 m lungime
debit de apă: 6 l / min
accesorii rezistente la deteriorarea mecanică

În set:

perie pentru pavaje și terase
pistol cu extensie
duza turbo