Cărucior scule

Filtrare și sortare
Ștergerea filtrelor
Preț  (RON)
-
393,90 Lei - 3 829,90 Lei
Marca
Status produs
Filtrare și sortare
19 produse
19 produse

CĂRUCIOR SCULE

De ce să cumpărați cărucior de atelier?

S-ar putea spune că fiecare atelier are nevoie de un cărucior de scule, deoarece nu numai că oferă suficient spațiu de depozitare pentru uneltele dvs., dar vă permite și să vă organizați cu ușurință. Și puteți accelera semnificativ lucrarea dacă știți imediat de unde să obțineți șurubelnița sau cheia de care aveți nevoie. Și datorită selecției noastre largi, puteți comanda și un cărucior de depozitare pentru scule din magazinul nostru online, potrivit pentru depozitarea a peste 100 de unelte datorită spațiului său mare de depozitare și a capacității mari de încărcare!

Indiferent dacă sunteți un pasionat de bricolaj sau un profesionist într-un atelier mare, la noi veți găsi cu siguranță căruciorul pentru scule care corespunde cerințelor dumneavoastră. Cărucioarele de scule mai ieftine vor satisface mai mult decât nevoile dvs. de acasă, dar dacă sunteți în căutarea ajutorului pentru o muncă profesională, veți dori să vă uitați la produsele de calitate superioară.

Dacă aveți deja un set extins de unelte și doar căutați un loc organizat pentru a le depozita, atunci merită să alegeți între cărucioarele noastre goale. Uneltele de mână se găsesc deja în locurile desemnate pentru cărucioarele echipate. Alegeți după gustul dvs. în magazinul nostru online de bricolaj!

Dacă vă place un atelier curat și ordonat, păstrați-l curat cu un aspirator sau o mașină de curățat.

Cărucior scule

 

De unde să cumpărați cărucior pentru a achiziționa sculele?

Cumpărați un cărucior de scule la prețuri accesibile din magazinul online Profibarkács!

Dacă aveți întrebări suplimentare despre cărucioarele de scule goale și preîncărcate disponibile în magazinul nostru web, nu ezitați să contactați serviciul clienți Profibarkács. Personalul nostru va fi bucuros să vă ajute și să vă ofere sfaturi suplimentare, astfel încât să puteți alege dulapul de scule care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Bineînțeles, vă ajutăm și să cumpărați un cărucior de scule cu descrieri concise ale produselor: Acest lucru înseamnă că puteți compara cu ușurință ce dulap de scule ar trebui să comandați în funcție de cei mai importanți parametri.

In magazinul nostru online vei găsi produsele celor mai cunoscuți producători precum Extol Craft, Neo, Yato, Einhell, Vorel, Topex, Sthor,Scheppach .Cărucioare de scule de înaltă calitate cu capacitate mare la prețuri accesibile. Oferim mai multe opțiuni de livrare pentru fiecare produs: plasați comanda și vă vom livra noul cărucior de scule!

 

Care ar fi cea mai bună alegere dintre cărucioare de scule?

  • Căruciaore neechipate: mobile, cu roți, cu rafturi cu sertare, plastic sau oțel, deschis, închis
  • Cărucior pentru scule și unelte cu dotare inclusă

 

Există multe tipuri de cărucioare de scule și, în funcție de scopul lor și de spațiul disponibil, diferite tipuri pot fi cele mai potrivite pentru o anumită situație.

Alegeți calitatea și diversitatea de funcție adaptarea perfectă în atelierul dumneavoastră. Sistemele organizaționale, cum ar fi despărțitoarele de sertare, unitățile de depozitare și altele asigură o accesibilitate sporită la unelte și cărucior de scule.

Deși majoritatea cărucioarelor cu scule au roți, acestea sunt de obicei acolo doar pentru a oferi mobilitate în jurul camerei sau poate în interiorul clădirii. În plus, dacă vrem să-l folosim în altă parte și să-l transportăm, un cărucior de scule modular cu aspect de valiză poate fi o alegere foarte bună. Un exemplu este căruciorul de scule modular Yato, care este realizat din metal, are 3 sertare, un mâner telescopic și o capacitate totală de încărcare de 45 kg. Dacă ești mulțumit de opțiunea din plastic, poți opta pentru căruciorul de scule Neo, care include și cutii de organizare, la un preț și mai ieftin.

Daca nu ai nevoie de un sistem de sertare închis, poate fi potrivit si caruciorul cu tavi Yato, întrucât are și marele avantaj de a fi foarte accesibil. Iar dacă suferi de lipsă de spațiu și vrei să depozitezi doar uneltele și echipamentele pe care le folosești în prezent în timpul lucrului, atunci poți chiar să câștigi puncte cu căruciorul pliabil de la Neo, pentru că atunci când nu este folosit, doar 20 cm de spațiu este necesară.

Iar printre dulapurile rezistente cu sertare găsim multe tipuri. Căruciorul pentru scule Vorel are un raport preț-performanță foarte bun de unde obțineți 2 bucăți. A doua parte poate fi amplasată deasupra căruciorului, ceea ce ne permite să creștem numărul de sertare de la două la șase și are și compartimente suplimentare de depozitare.

Avantajele dulapului de scule echipat sunt următoarele:

 Dacă vrem să cumpărăm o mașină echipată cu scule, atunci bineînțeles că trebuie să ne așteptăm la un preț mai mare, dar fiecare unealtă își are locul perfect. Unul dintre cele mai ieftine cărucioare de atelier este Topex cu 105 unelte, dar avem și multe alte mărci în gama noastră care pot satisface orice nevoie.

Ce mai trebuie să iei în considerare când alegi căruciorul scule?

  • Capacitatea de stocare

În funcție de cât de multe scule ai în atelier o poți alege o cutie de  scule cu mărime obișnuită, dacă intenționezi să îți mărești colecția ai nevoie de un dulap pentru ele.

 

  • Materiala dulapului pentru scule

Greutatea pe care o poate suporta dulapul este la fel de importantă ca dimensiunea acestuia, așa fel să alegi din material plastic, sau metal, oțel, cât de grele sunt instrumentele tale pe care trebuie să suporte.

 

  • Sertarele dulapului pentru scule

Sertarele ar trebui să fie suficient de spațioase pentru a nu numai să depozitați toate articolele, ci și să le păstrați în ordine. În plus, sertarele trebuie să fie realizate din materiale foarte rezistente. Mai ales dacă intenționați să depozitați unelte mai grele ca acesta, verificați partea de jos a sertarului și asigurați-vă că poate susține greutatea.

  • Șinele sertarelor

Mecanismul care permite inchiderea si deschiderea sertarelor poate fi de doua tipuri: glisiera cu bile sau cu fricțiune. Mecanismele de fricțiune sunt mecanisme simple și ieftine. În general, acestea sunt fiabile și durabile, iar defecțiunile sunt rare. Cele cu bile permit sertarului să se deschidă mai rapid, mai silențios și mai eficient.

 

  • Încuietori

Dacă uneltele tale sunt de mare valore și nu vrei să aibă acces și altor persoane, trebuie să alegi un cărucior de unelte cu securitate, care se poate închide cu cheia.