Foarfecă pentru crengi

Este necesar să aveți la îndemână o foarfecă pentru crengi pentru activitățile de cultivare și întreținere a spațiului din jurul casei. Pentru a obține unealta potrivită pentru grădinărit vom descrie în ce cazuri poate deveni  foarfece pentru crengi alegerea perfectă.

Filtrare și sortare
Ștergerea filtrelor
Preț  (RON)
-
49,90 Lei - 118,90 Lei
Marca
Status produs
Filtrare și sortare
11 produse
11 produse

Foarfeci pentru crengi

 

Este necesar să aveți la îndemână o foarfecă pentru crengi pentru activitățile de cultivare și întreținere a spațiului din jurul casei. Pentru a obține unealta potrivită pentru grădinărit vom descrie în ce cazuri poate deveni  foarfece pentru crengi alegerea perfectă. Tăierea este una dintre cele mai de bază operațiuni de grădinărit, fie în pomicultură, fie în proiectarea grădinilor ornamentale. Tăierea se face în principal pe plante lemnoase de grădină, arbuști și copaci. Tăierea poate avea două scopuri, de a modela planta într-o anumită formă, care este folosită în principal în grădinile ornamentale sau de a stimula productivitatea, creșterea și menținerea sănătății, care se folosește mai ales în livezi, dar apare și în grădinile ornamentale. De aceea este important ce fel de foarfecă ramuri o folosiți. Este indicat să luați o foarfecă simplu pentru plante și arbuști lemnos și o foarfecă pentru crengi telescopic pentru copaci. Adevărul este că pentru a menține planta sănătoasă  este esențial să știi cum să desfășori lucrările de tăiere.

 foarfecă pentru crengi

De regulă este important să luăm în considerare

l  dacă intenția este să îndepărtați ramurile moarte sau uscate, de pe copaci este recomandat să folosiți foarfecele pentru crengi telescopic su sistem de tăiere bypass pentru ramuri subțire sau mai groase ajungând mai ușor la crengile din coroana copacului.l  Cu ajutorul foarfecii pentru crengi cu sistem de tăiere nicovală prin efectul de levier puteți exercita cu 20 % mai puțină forță în comparație cu foarfeca obișnuită pentru crengi.Experții în grădinărit folosesc tăierea pentru a crea unele forme, realizând sculpturi și alte decorațiuni. Fie în livadă sau în grădinile ornamentale, dacă vreți să obțineți o anumită formă a plantei prin tăiere este indicat să vizualizați de dinaintea tăierii cum doriți să arate planta. Pentru a fi mai corect tăierea plasați semne pe crengi să vă ajută la atingerea obiectivului dorit și, desigur, să observați și să corectați pe măsură ce tăiați ramurile. Pentru a evita răspândirea oricărei infecții de la o plantă la alta, trebuie să avem grijă  să aplicăm o anumită vindecare în fiecare tăietură care se face plantei și este necesar dezinfectarea foarfecelor  înainte de a trece la următoarea plantă. Astfel facem următoarele diferite tăieturi la care o puteți folosi diferite foarfece pentru crengi     

Tăierea cu foarfece într-o livadă

Tăierea trebuie făcută cu Yato foarfeca pentru crengi astfel încât să mențină în echilibru producția de fructe, dezvoltarea lăstarilor și alte funcții vitale ale plantelor. De exemplu, dacă planta nu este tăiată, dă multe fructe, dar dezvoltarea lăstarilor se oprește și pomul îmbătrânește. În cazul tăierii excesive, planta își dedică energia doar dezvoltării lăstarilor, deci produce puține fructe. De asemenea, este necesar să se țină cont de ce parte din fructul dat, ce ramuri poartă fructele. Unele soiuri de fructe își produc florile și fructele direct pe lăstarii lor puternici și lungi. Cu toate acestea, majoritatea cresc pe lăstarii laterali scurți, mai slabi. Când randamentul crește după aceasta, culesul fructelor devine puțin mai ușoară, pentru care vă recomandăm culegătorul nostru de fructe. Tunderea pomilor fructiferi cu foarfeca  telescopică, foarfeca manualăCu tăierea coroanei, încercăm să transformăm copacul nou plantat în forma și dimensiunea dorite. Este esențial să creați suprafața de creștere de dimensiunea potrivită, ceea ce înseamnă în acest caz o coroană aerisită, care transmite lumina. Este important să scoateți ramurile nepotrivite cu foarfecele pentru crengi și să le lăsați pe cele puternice, deoarece ramurile prea slabe nu ar putea suporta greutatea fructului. Lăsând prea multe ramuri ar provoca o creștere verticală excesivă și copacul ar deveni chel, deoarece părțile din mijloc nu ar primi suficientă lumină solară. Tăierea care formează coroana depinde de forma pomului fructifer pe care vi-l doriți în viitor. 

Ordin  burghiu treptat, burghiu conic preț bun.

Pomul bătrân dă tot mai multe fructe, dar cu greu crește lăstari noi. Fără tăiere, copacul va îmbătrâni. Tăierea prea mult înapoi poate duce la dispariția majorității florilor și fructelor și a prea multor lăstari, așa că trebuie să găsim o cale de mijloc.

Lăstarii trebuie tăiați înapoi la ramuri care se ramifică mai puțin, iar lăstarii laterali ramificați rămași cresc în sus. Ramurile laterale care cresc puternic lateral sau atârnă în jos trebuie îndepărtate complet. Dacă vezi o ramură curbată în jos pe un copac, o formațiune curbată, este un semn clar că nu a fost îngrijită de mult timp. Întinerirea copacilor foarte bătrâni, neglijați nu se face într-un an, ci în 3-4 ani. În primul an, doar o treime din ramurile coroanei sunt îndepărtate cu o foarfecă pentru crengi. Tăierea de întinerire nu mai este folosită în fermele de producție mai mari în prezent, dar este încă de mare importanță în grădinile de acasă.

Tăierea fructelor este o formă de tăiere care însoțește pomul pe tot parcursul vieții, ceea ce menține în echilibru randamentul fructelor și dezvoltarea lăstarilor. Aici trebuie luate în considerare regulile generale de tăiere și se lucrează pe baza lor. Dintre pomii fructiferi, doar piersicii necesită tăierea fructelor în fiecare an.

Ordin Aparat de spălat cu presiune electric preț bun.

Tăiere a crengilor aflate la înălțime cu foarfece

Pe tot parcursul anului, foarfecele pentru crengi de mare înălțime pot fi de ajutor pentru aranjarea curții și a zonei din fața casei și, bineînțeles, dacă lucrați ca grădinar. Îngrijirea copacilor este mult mai ușoară dacă nu trebuie să urci o scară și să folosești unelte tradiționale.Puteți lucra confortabil la o înălțime de până la 4 metri cu foarfecele pentru crengi la înălțime. Dacă nu ai o scară sau, dintr-un motiv oarecare, nu-ți place să o urci, un astfel de instrument poate fi un însoțitor grozav. Alegând un tuner alimentat cu baterie, nici măcar nu trebuie să evitați cablul. Dacă trebuie să tăiați un copac deosebit de înalt, puteți alege un model cu mâner telescopic. Datorită plăcii de ghidare foarfecele pentru crengi de mare altitudine, puteți lucra ușor și rapid chiar și în locuri greu accesibile. Iar capul de tăiere înclinabil vă permite să utilizați unealta chiar și pentru lucrul aproape de sol. Deci, fie că este vorba de tăierea copacilor, tăierea marginii gazonului sau tăierea tufișurilor, foarfece de pomi la înălțime vă va fi de mare folos.Dar nu uitați să îndepărtați reziduurile după tăiere, deoarece puteți găsi și un tocător de ramuri la noi.