Polizor unghiular

Comanda o polizor unghiular la cel mai bun pret cu livrare rapida la tine acasa.. Și atunci când utilizați polizor unghiular, este foarte important să acordați atenție vitezei mașinii. Deși adevărul este că cu cât viteza este mai mare, cu atât mai rapid și mai economic poți lucra, dar dacă trebuie să lucrezi cu o suprafață sensibilă la căldură (de exemplu, plastic sau suprafață vopsită), atunci viteza maximă nu este în niciun caz recomandată. În astfel de cazuri, puteți deteriora nu numai suprafața care este prelucrată, ci și polizorul unghiular. Pentru a evita acest lucru, va ajuta funcția de control al vitezei, care vă permite să setați viteza maximă a mașinii în avans. 

Polizor unghiular

Polizorul unghiular, numit și Flex, poate fi folosit pentru a prelucra metal, piatră sau plastic. În funcție de tipul de disc folosit, polizorul unghiular poate fi folosit pentru tăiere, lustruire, șlefuire, periere sau debavurare. Dacă doriți să achiziționați și o unealtă atât de versatilă, sunteți binevenit să alegeți dintre prețurile noastre accesibile pentru polizoare unghiulară! Faceți clic pe baterie sau selector electric și puteți filtra între cele mai bune oferte. Mai jos de produse veți găsi și ghidul de cumpărare a polizorului unghiular, care vă va clarifica ce mașină ar trebui să alegeți în funcție de nevoile dvs. În magazinul online veți găsi și discuri de tăiere, suporturi și toate celelalte accesorii de care aveți nevoie pentru flex.

De ce se numesc polizoarele unghiulare Flex?

Polizoarele unghiulare se găsesc adesea sub numele „Flex”, deoarece acesta este numele companiei care a introdus pentru prima dată astfel de mașini-unelte pe piața din Ungaria. Așa a devenit popular numele Flex și este folosit și astăzi de mulți oameni, chiar dacă mai mulți producători și-au adus acum pe piață propriile polizoare unghiulare. Ideea este că, indiferent de nume, nu există nicio diferență între cele două.

Despre utilizarea în siguranță a polizorul unghiular

 Respectați regulile de siguranță la manipularea unei polizoare unghiulare! Purtarea a cel puțin o pereche de ochelari de protecție este obligatorie. Este un instrument foarte periculos. Cred că mulți oameni au văzut un videoclip în care discul flexibil s-a rupt în timpul conducerii și s-a oprit în locul greșit. De asemenea, merită să purtați îmbrăcăminte de protecție împotriva scânteilor și a pieselor mici care părăsesc piesa de prelucrat la viteză mare. Mulți oameni nu poartă mănuși, ceea ce mi se pare la fel de nepăsător atunci când se îndoaie. Nu este nevoie de mult și am făcut deja multe pentru a ne asigura că putem continua să lucrăm sau să lucrăm în același mod a doua zi. Să fim atenți!

 

La ce se folosește un polizor unghiular?

Folosirea unei polizoare unghiulare este o decizie excelentă dacă doriți să efectuați diverse lucrări de lustruire, curățare și, desigur, șlefuire, dar o astfel de unealtă este potrivită și pentru îndepărtarea ruginii. De fapt, le puteți folosi pentru a netezi piatra și metalul. A apărut și din cauza faptului că tăierea și lipirea în fabricarea anumitor materiale pot produce vârfuri ascuțite, care pot fi ulterior îndepărtate cu o roată de șlefuit. Interesant, în ciuda numelui lor, polizoarele unghiulare nu sunt potrivite pentru șlefuirea colțurilor interioare, deoarece atât discurile circulare mai subțiri, cât și cele mai groase cu care lucrează unealta sunt incapabile să facă acest lucru.

Indiferent, o polizor unghiular este un instrument incredibil de versatil și este potrivit pentru multe mai multe lucruri decât pentru care este folosit în mod obișnuit. Poate fi folosit pentru tăierea, tocarea, lustruirea suprafețelor aspre și fine, precum și pentru prelucrarea diferitelor materiale plastice, metale și materiale de construcție precum piatra, betonul sau chiar plăci ceramice. Gama largă de accesorii pentru polizor unghiular a permis, de asemenea, utilizarea pe scară largă a instrumentului.

 În practică, ajută și ca discurile aparținând polizorului unghiular să fie prevăzute cu culori diferite. Mai exact, culoarea verde denota un accesoriu care poate fi folosit pentru tăierea pietrei (plăci, faianța, cărămizi etc.), culoarea roșie pentru șlefuirea metalului, iar culoarea albastră pentru tăierea metalului.

Și atunci când utilizați polizorul unghiular, este foarte important să acordați atenție vitezei mașinii. Deși adevărul este că cu cât viteza este mai mare, cu atât mai rapid și mai economic poți lucra, dar dacă trebuie să lucrezi cu o suprafață sensibilă la căldură (de exemplu, plastic sau suprafață vopsită), atunci viteza maximă nu este în niciun caz recomandată. În astfel de cazuri, puteți deteriora nu numai suprafața care este prelucrată, ci și polizorul unghiular. Pentru a evita acest lucru, va ajuta funcția de control al vitezei, care vă permite să setați viteza maximă a mașinii în avans.

 Polizor-unghiular

Lucrul grozav la această mașină este că există o mulțime de accesorii pentru ea. În funcție de muncă, putem folosi o roată de șlefuit din oțel, dar există și o roată flex diamantată. Ai nevoie de un disc dublu segmentat? Nici o problemă! Dar putem pune pe ea și o perie de cupă și un disc conic de sârmă răsucite. Tai lemne? În coș se poate pune un disc de așchii de lemn sau un disc de șlefuit grosier. Există, de asemenea, discuri de tăiere și discuri de lustruit separate pe care le putem folosi pentru a îmbunătăți cu ușurință strălucirea mașinii. Aici ma gândesc bineînțeles la roata de lustruit, dacă o dai cu roata de taiere vor fi probleme. Există încă o linie lungă pentru discuri de fibră, foi de cauciuc etc.

Aruncă o privire la selecția noastră de  Ferăstrău pendular!

Tipuri flex

 

Dimensiunile polizorului unghiular sunt ușor de clasificat, ceea ce vă face mai ușor să alegeți instrumentul potrivit pentru dvs. atunci când faceți cumpărături.

Acestea pot fi împărțite în două grupe principale: mașinile cu un diametru al discului de până la 150 mm sunt considerate mici (adică cu o singură mână), cele mai mari decât aceasta sunt considerate mari (adică cu două mâini).

Nu contează pe care o alegeți, deoarece poate exista chiar o diferență de performanță de două până la trei ori între cele două grupuri! Desigur, acest lucru nu înseamnă că aveți neapărat nevoie de flexul mai mare. O polizor unghiulara mica care poate fi acționată cu o singura mana este ideala pentru tăierea și șlefuirea unor suprafețe mai mici. Cu toate acestea, dacă doriți să lucrați pe materiale mai groase, cu siguranță ar trebui să utilizați o polizor unghiular mare, cu două mâini.

 

La ce ar trebui să acordați atenție când cumpărați?

  1. Gândește-te la ce vrei să folosești polizorul unghiular
  2. Puterea motorului polizorului unghiular
  3. Luați în considerare și viteza de îndoire
  4. Nu trece cu vederea dimensiunea discurilor de polizor unghiular
  5. Analizați manevrabilitatea flexului
  6. Tipul (electric sau baterie) polizorului unghiular este important
  7. Accesoriile sunt esențiale
  8. Marca flexului

 

Prin definiție, cu cât alegeți performanța, dimensiunea discului și viteza mai mari, cu atât prețul va fi mai mare. De asemenea, merită luată în considerare și garanția primită.

Aruncă o privire la robinetele noastre marca Fala.