Șablon piatră de pavaj

Pavelele sunt o modalitate populară de a construi căi de grădină, alei și carport, dar mulți oameni renunță la aspectul general pe care îl doresc atunci când calculează costul. Matrița pentru turnat pavaj din beton oferă o alternativă ieftină la aceasta. Utilizarea lor este simplă, dar oferă un aspect mai sofisticat grădinii, modelele geometrice disponibile în selecția noastră oferind mai multe opțiuni, astfel încât să putem alege pe cel care se potrivește cel mai bine stilului nostru.

Filtrare și sortare
Ștergerea filtrelor
Preț  (RON)
-
28,90 Lei - 48,90 Lei
Marca
Status produs
Filtrare și sortare
5 produse
5 produse

Șablon de pavaj!

Există multe modele de beton imprimat pe care le puteți realiza folosind matrițe. Ele pot înfrumuseța orice șanț din beton turnat la preț redus. Dacă aveți nevoie de idei pentru a îmbunătăți designul curții sau ale alei, trebuie pur și simplu să citiți acest articol.

Șabloanele noastre de imprimare cu modele concrete sunt produse marca Vorel. În ceea ce privește funcționalitatea, articolele mărcii menționate se străduiesc să funcționeze în mâinile bricolătorilor cu accesoriile necesare pentru soluții în jurul casei. Acestea pot fi folosite pentru majoritatea lucrărilor de bricolaj și grădinărit care pot fi făcute acasă, inclusiv pentru efectul extrem de practic și aproape înșelător de pavaj sau țiglă în cauză.

Șablon piatră de pavaj

Matrița cu contur pentru turnat  pavaj din beton, ce trebuie să știm?

Este suficient să achiziționați matrițele o dată, deoarece șabloanele din polipropilenă dură sunt durabile și nu se uzează din cauza utilizării. Înainte de a selecta șablonul de extindere, este important să măsurați dimensiunea exactă a spațiului destinat șabloanelor din zona de aplicare. Înainte de a cumpăra, să ne asigurăm că forma se potrivește unde îți dorești, pentru că știm că doar câțiva centimetri pot face o mare diferență atunci când vine vorba de bricolaj. Lățimea produselor noastre este de 450-360 de milimetri, lungimea este între 425-360 de milimetri și înălțimea lor este de 40 de milimetri.

Nu există o diferență semnificativă de preț atunci când vine vorba de diferitele șabloane de distanțiere din gama noastră. Cu această investiție mică putem economisi costuri semnificative și cu puțină îndemânare nu trebuie să ne facem griji pentru instalarea care necesită timp.

Vedeți și gama noastră de drujba!

Șablon cu contur pentru turnat pavaj din beton, la ce se folosește?

Să facem un test sau două sau să începem să turnăm matrițele într-un loc discret (de exemplu, o parcare într-o zonă mai puțin traficată) pentru că această tehnică, ca orice altceva, trebuie experimentată. Merită să obțineți o anumită rutină atunci când creați primele mostre înainte de a utiliza șablonul „live”.

Excavați stratul superior de sol în locația țintă, în funcție de înălțimea șablonului. Așezați șablonul în locaș după cum doriți. (Deci putem continua modelul cu următorul șablon.) Se amestecă cât de mult beton este necesar pentru a umple

1-2 forme. Nu este recomandat să se pregătească mai mult decât betonul care poate fi folosit imediat, astfel încât să nu se usuce prematur.

Umpleți matrița cu betonul lichid/umed și trageți ușor partea de sus în jos. După ce betonul s-a crăpat și s-a întărit astfel încât să nu-și mai schimbe forma (nu se desfășoară), dar forma poate fi în continuare îndepărtată, separați cu grijă șablonul de acesta. Aveți grijă să nu deteriorați marginea betonului. (În funcție de starea betonului, putem ulei ușor șablonul în avans pentru a reduce riscul de retur.) Repetați procesul de așezare și turnare a matriței de câte ori doriți. Curățați uneltele noastre înainte de fiecare turnare! La turnarea betonului, la model pot fi adăugate pietre decorative, care, odată așezate, vor face aspectul la suprafață și mai unic. Rezultatul final poate fi limitat doar de creativitatea și imaginația noastră! Umpleți golurile din model cu pământ de gazon, pietricele decorative și alt material de umplutură.Sfat suplimentar pentru a economisi timp: Merită să cumpărați mai multe șabloane, astfel încât mai multe procese de lucru să poată fi efectuate în paralel și să poată fi turnate mai multe mostre.

Alte domenii de aplicare ale Vorel șablonului piatră de pavaj

Abaterea de la utilizarea prevăzută descrisă mai sus, este posibil să se utilizeze șablonul de extensie într-un alt mod, de exemplu ca șablon de imprimare. Aceasta înseamnă că după ce șablonul s-a întărit, așezați-l pe betonul neted turnat și loviți ușor șablonul cu un ciocan de cauciuc până când lasă o amprentă pe partea superioară a betonului în măsura dorită. Rezultatul va fi același model ca în descrierea obișnuită, cu diferența că aici, deși liniile șablonului lasă doar o urmă, dar betonul rămâne continuu ca un bloc, în locul lor, conform regulilor, un gol rămâne, obținem de fapt bucăți individuale de beton.

De asemenea, puteți obține instrumente suplimentare pentru pavaj cu șabloane de la noi. Nu ratați lingura de zidar și aparatul de îndreptat în timpul cumpărăturilor înainte de a începe lucrul!

Cum să alegi modelul potrivit al matriței de beton amprentat?

Deoarece există o mare varietate de modele pentru suprafețe de beton, poate fi dificil să alegeți o singură opțiune. Vestea bună este că puteți schimba modelul dorit făcând clic pe forme suplimentare. Așa că poți da frâu liber imaginației și obține modele originale, chiar unice.

Cum se prepară betonul proaspăt turnat pentru turnare?

Pregătirea suprafeței este unul dintre cei mai importanți pași. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă asigurați că suprafața este plană. Scopul principal este de a acoperi întreaga suprafață deodată. Pentru a îmbunătăți designul, puteți aplica și pigmenți de culoare pentru a imita mai bine materialul natural.

Cu ce putem lubrifia șablonul de expansiune?

Ulei de gătit, ulei de in, alte fluide de eliberare a mucegaiului. Îndepărtați întotdeauna excesul pentru a nu lăsa urme pe suprafața formei turnate.

Soluții pentru protejarea betonului presat!

Pasul final este aplicarea unui lac de protecție pentru a proteja modelul obținut prin matrițe. Aceasta înseamnă că vă puteți bucura de o muncă ireproșabilă pentru o perioadă lungă de timp.

După aplicarea lacului polimeric, suprafața betonului presat este etanșată. Pulverizarea se poate face cu o pompă manuală.

Prin urmare, nu este de mirare că tot mai mulți oameni aleg acest tip de tratament de suprafață. Avantajele sunt numeroase: cost redus, durabilitate, întreținere ușoară, design de invidiat!

Vedeți și gama noastră de  Clemă prindere tip C!